• Address: 70450 Seremban, Negeri Sembilan
  • Whatsapp  +6016 336 6042
  • Hours: 7 Days a week from 10-00 am to 10-00 pm

17635399_1638612042821688_6153099109214005720_o

Sorokkan bentuk badan dengan hanya sekali sarung je, tak perlukan inner pun. Material yang tidak melekat pada badan serta tidak jarang.

Dengan itu, anda boleh letakkan sepenuh kepercayaan anda pada Oversize Printed Tops ini, tak perlu risau dan takut-takut lagi dah lepas ni.

Saiz badan yang sesuai dengan baju ni adalah antara 2XL hingga 4XL.

Ramai yang dah cuba dan gembira dengan pembelian mereka. Cuba tengok dekat link ni, kami ada compile sebahagian kecil maklumbalas serta gambar-gambar dari pembeli kami –

http://attiremadness.com/am-lovers/

Ni detail baju ye :

Material : Knitted Cotton (Lembut & selesa)�
Size : Free size – Muat dari 2XL hingga 4XL

Harga : 1 helai RM33 postage RM8. (Sabah dan Sarawak RM10 Posatage)

Lagi jimat kalau beli 3 helai terus. 3 helai RM100 Termasuk Postage (Sabah & Sarawak tambah rm5) & RM30 untuk helaian ke-4 & seterusnya

Boleh terus place order dekat website :

http://attiremadness.com/product-category/oversize/oversize-printed-tops/

atau

whatsapp +60163366042

Klik link ni untuk terus whatsapp kami :

http://www.wasap.my/+60163366042/Oversize%20Printed%20Tops/